Ruris A103S, atomizor cu motor TEZ, in 2 timpi si 4 trepte de pulverizare

 Ruris A103S este atomizor folosit cu succes in deratizare, horticultura si pomicultura. Este construit din materiale rezistente ceea ce garanteaza faptul ca rezista exploatarii industriale fara probleme. Este dotat cu patru moduri de pulverizare a solutiei si permite stropirea la 90 de grade.

Este dotat cu un motor puternic, de 3 CP pentru un randament crescut. Rezervorul de 16 litri face fata fara probleme pulverizarii unor suprafete mai mari. Include trei moduri de dispersie – ceata, jet si picatura – fiind in mod corect echipat cu duzele necesare.

Motorul in doi timpi al acestui atomizor se va alimenta cu un amestec de benzina si ulei, intr-o proportie de 25:1. Greutatea atomizorului este de 14 kilograme. Iata cateva date tehnice: pompa booster;  consum mediu combustibil de 0,65l/h; tip jet stropire; picatura/ceata; distanta maxima de pulverizare pe verticala este de cinci metri.

Atomizorul Ruris A103S, 3 CP, 44 CC poate fi achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”http://bit.ly/AtomizorRurisA103S” button_text=”VEZI PRET ” title=”Atomizorul Ruris A103S, 3 CP, 44 CC” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/2019/07/emag-logo.png” ]

Atomizorul Ruris A 103S beneficiaza de patru trepte de pulverizare ceea ce garanteaza o ingrijire versatila si eficienta a plantelor, indiferent de tipul acestora, chiar si pe cele dintr-o sera. Datorita greutatii reduse se poate transporta cu usurinta dintr-un loc in altul. Dispune de un maner functional si ergonomic care ii asigura controlul optim si manevrarea. Singurul inconvenient este oferit de pornirea manuala insa, treptat, utilizatorul va invata sa o foloseasca intr-un mod optim. In cazul in care utilizatorul nu se descurca cu indicatiile din pachet, poate gasi o schema aflata online.

Caracteristici

 • Tip motor: termic in 2 timpi
 • Alimentare: benzina
 • Pulverizare: ceata, picaturi, jet
 • Pornire: manuala
 • Capacitate cilindrica: 44 mc
 • Putere motor: 3 cp
 • Rezervor solutie: 16 litri
 • Rezervor combustibil: 1.4 litri
 • Consum: 1 litru / ora
 • Greutate aparat: 13 kg
 • Pulverizare orizontala: 12 m
 • Pulverizare verticala 10 m
 • Trepte intensitate: 4

Ruris A103S beneficiaza de patru trepte de pulverizare ceea ce garanteaza o ingrijire versatila si eficienta a plantelor, indiferent de tipul acestora, chiar si pe cele dintr-o sera. Datorita greutatii reduse se poate transporta cu usurinta dintr-un loc in altul. Dispune de un maner functional si ergonomic care ii asigura controlul optim si manevrarea. Singurul inconvenient este oferit de pornirea manuala insa, treptat, utilizatorul va invata sa o foloseasca intr-un mod optim. In cazul in care utilizatorul nu se descurca cu indicatiile din pachet, poate gasi o schema aflata online.

Mod de utilizare

Aparatul se va folosi exclusiv în domeniul de utilizare precizat in instructiunile de utilizare. In timpul lucrului se vor respecta obligatoriu indicatiile de securitate. Atomizorul este prevazut pentru distribuirea produselor fitosanitare omologate de autoritatile nationale.

Nota: Daca este montata o pompa de presiune, aceasta trebuie demontata pentru a va folosi de atomizor ca de o suflanta (valabil doar pentru modelul Ruris A103S). La pornirea motorului asigurati-va că exista lichid in rezervorul de solutie, in caz contrar pot aparea defectiuni la pompa de presiune. Bazinul de solutie al atomizorului trebuie curatat dupa fiecare utilizare (valabil doar pentru modelul Ruris A103S). Atomizorul se va folosi numai pentru operatiile pentru care este prevazut.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *