Soiuri de ciresi de Mai pentru gradina

Soiuri de ciresi de Mai pentru gradina.  Ciresul este un pom fructifer foarte apreciat si popular in gradini sau livezi, un pom indispensabil pentru o gradina mai gurmanda, care se impodobeste cu cele mai generoase si sublime flori inca din luna aprilie.

1.In plus, ciresul este un pom fructifer, care combina o multime de calitati- fructe savuroase, o inflorire spectaculoasa primavara, splendide nuante pe timp de toamna si un port maiestuos care ofera cea mai buna umbra cand este nevoie. Este decorativ, este gurmand si nici nu necesita intretinere speciala.
2. Vrei sa plantezi la tine in gradina cele mai bune soiuri de ciresi de mai ? Nu stii care sunt cele mai bune soiuri pe care sa le alegi ? Deoarece tara noastra are un sol foarte prielnic pentru cultivarea de ciresi, ne putem bucura de foarte devreme de cele mai delicioase si mai suculente cirese.
3. Cu siguranta ca si tu abia astepti in fiecare an sezonul cireselor. Suculente, dulci si delcioase, ciresele care se coc in mai te ajuta sa profiti cat mai repede de toate beneficiile  si savorile acestor fructe minunate.

Soiuri de ciresi de Mai

1.Ciresele Timpuriu de Bistrita sunt cele mai suculente si cele mai dulci cirese, cu o forma medie, usor alungita. La maturitate, fructele ajung sa aiba cele mai frumoase nuante de negru. Este un soi destul de viguros de cirese, cu un gust foarte bun, pe placul multor specialisti.
2.Ciresele din soiul Bigarreau Burlat sunt foarte populare este un « must have » din gradini si din livezi. Sunt fructe excelente, rustice si aspectuoase.

Ciresul din acest soi este un pom fructifer care ajunge pana la 5-10 metri inaltime la maturitate, fiind foarte apreciat pentru ciresele sale ferme, carnoase si suculente. Fructele sale sunt mijlocii sau mari, fiind in acelasi timp un soi foarte profitabul de ciresi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply