Soiuri de trandafiri cataratori care pot fi plantati in gradina

Oare cine nu a stat vreodata macar o data sa admire si sa se minuneze in fata unei fatade sau a unor pereti acoperiti cu trandafiri cataratori? Spectacolul este unul umitor, cu siguranta. Generosi, opulenti si vigurosi, trandafirii cataratori sunt simbolul frumusetii si al pacii iar culorile si varietatile lor fascineaza de foarte multa vreme.

Trandafirii cataratori sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa vii cu un plus de inaltime si de abundenta pentru gradina ta. Aduc cea mai frumoasa pata de culoare pentru garduri, pereti sa ziduri, sunt parfumati delicat si suav si au cele mai frumoase culori care ne incanta privirea.

Pentru a crea cele mai frumoase scene in gradina, nimic nu se compara cu cele mai frumoase soiuri de trandafiri cataratori. Vei reusi sa dinamizezi spatiul perfect si vei atrage cu siguranta atentia asupra gradinii tale.

  1. Trandafirul catarator in nuante de alb, «Climbing Schneewitchen», se va armoniza cu toate florile din gradina si celelalte soiuri de trandafiri cataratori. Va pune cel mai bine in valoare nuanta langa care se afla si va indulci putin ambianta din gradina.
  2. Trandafirul catarator in nuante de roz, «Macha», este cel care vine cu un plus de farmec pentru gradina ta.
  3. Cel in nuante de rosu, «Santana» va veni cu cea mai frumoasa pata de culoare care se vede de departe si care va anima gradina.

Cum trebuie sa alegi insa nuantele trandafirilor pentru gradina ?

Trebuie sa alegi in primul rand nuantele trandafirilor catataratori in functie de preferintele tale si de culorile din gradina ta. Daca vrei de exemplu, sa plantezi trandafiri cataratori intr-o gradina foarte verde, sau de-a lungul unei case cu fatade in nuante de alb, alege–i in nuante inchise sau de alb, deoarece albul vine cu un plus de forta. Trandafirii cataratori in nuante de alb sunt cea mai buna alegere pentru o gradina mai mica. In plus, pot pune cel mai bine in valoare un arbore mai vechi si mai impozant.

Soiurile de trandafiri cataratori vin cu nota de eleganta de care gradina ta are neoie, cu magie, cu poveste si fac din gradina ta un veritabil basm.

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score