16 idei de tablouri cu licheni pe care le poti pune in practica

Adori tot ce tine de lumea vegetala, de verde si de pamant ? Ai vrea sa ai la tine acasa o gradina amenajata, dar locuiesti la apartament si spatiul nu iti permite asta ? In acest caz, poti miza pe o solutie mai originala- pe tablourile cu licheni care vor aduce seninatatea si si blandetea naturii la tine acasa.

Dar tablourile cu licheni sunt si cea mai buna solutie pentru cei care adora plantele, dar care nu prea se descurca atunci cand vine vorba despre gradinarit. Plantele de interior, chiar si cele mai robuste, au nevoie de un minimum de ingrijire. Udare, o expunere la lumina soarelui, tundere, un aport de ingrasamant, schimbarea pamantului, a ghiveciului, etc… Dar tablourile cu licheni sunt cele care te vor ajuta sa scapi de aceasta corvoada. Alege un tablou cu licheni pentru interiorul casei tale si vei vedea cum natura incepe sa colonizeze la tine acasa. Sunt cele care vor veni cu un plus de verdeata in interiorul casei tale si care te vor ajuta sa te bucuri mereu de frumusetea naturii in interiorul casei tale.

16 idei de tablouri cu licheni pe care le poti pune in practica

 

#1 Tablou cu licheni de dimensiuni mici (15×20 cm)tablouri cu licheni si musciCumpara acest produs de pe Kdeco

#2 Tablou cu licheni cu accesorii (30×40 cm)Tablouri cu licheni 2

Cumpara acest produs de pe Kdeco

#3

#4

#5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16

Ce sunt tablourile cu licheni

Lichenii reprezinta un grup aparte de organisme, care te vor seduce cu siguranta cu personalitatea lor aparte si cu frumusetea lor unica. Sunt o adevarata minunatatie a naturii. Foarte apreciat mai ales de catre arhitecti, lichenul este o planta foarte interesanta din punc de vedere grafic.

Contemporane si naturale, tablourile cu licheni raspund tuturor nevoilor si dorintelor tale in materie de decoratiuni. Sunt design, sunt in tendinte si te vor ajuta sa te scufunzi intr-un univers natural minunat.

In plus, pe langa proprietatile sale estetice sau decorative minunate, lichenul mai are o multime de alte proprietati de care ar trebui sa profiti si tu numaidecat. Este un foarte bun izolant acustic, este non alergen, detine chiar proprietati anti-foc si intra in armonie perfecta cu foarte multe materiale precum lemnul, plexiglasul sau sticla. Deci se poate folosi nu doar pentru casa ta, ci si pentru firma ta.

Cu alte cuvinte, atunci cand arta se imbina intr-un savant amestec cu lumea minunata a plantelor si a florilor, rezulta alianta perfecta intre rafinament si natura, in cele mai frumoase tablouri cu licheni.

Tablourile cu licheni sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa te bucuri de aer curat, de oxigen la tine acasa. Sunt o placere pentru ochi si pentru simturi.

Si nu, nu este vorba despre magie. Natura permite crearea unei alchimii perfecte intre lemn si plante. Astfel ca, somptuoase creatii vegetale arta de minune intr-un cadru din lemn, in nuante si forme diferite. Iar creatiile pot sa mearga de la un simplu tablou micut pana la cele mai elegante creatii artistic japoneze.

De ce sa-ti cumperi un tablou cu licheni

Tablourile cu licheni, luxuriante, verzi si foarte zen vor nfrumuseta peretii din living, dormitor si chiar din bucatarie. Iti vor « inverzi » casa cu clasa si eleganta si nu vor ocupa deloc spatiul din casa. Lichenii sunt cei care adauga o nota de vitalitate, de culoare, dar si de eleganta casei tale. Au multiple fatete si rezultatele sunt cu adevarat incredibile. Vor crea o ambianta cu adevarat unica asortata de minune cu stilul casei tale. Un efect superb care va atrage cu siguranta toate privirile.

Deci natura a dat oamenilor toate cheile si toate elementele pentru a–i ajuta sa sublimeze peretii din casa. Tablourile cu licheni sunt cea mai trendy solutie pentru un decor rafinat si original. Te vei lasa si tu tentat ? Afiseaza si tu pe peretii casei tale o opera de arta dedicata naturii !

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply