Tomato Stim, stimulator pentru legarea de rod la tomatele de sera, solar si timpurii in camp

Tomato Stim este un regulator de crestere pentru tomatele de sera, solar si timpurii din camp, ajuta la legarea de rod in cazul in care exista conditii naturale mai putin prielnice. Se poate gasi sub forma unui lichid limpede, incolor sau slab galbui si se va folosi diluat cu apa conform procedurilor inscriptionate pe ambalaj.

Tomato Stim declanseaza dezvoltarea fructelor prin stimularea florilor. Acest lucru inseamna ca rodul nu mai este lasat in voia naturii si nu va mai depinde de polenizarea incompleta. Florile de tomate nepolenizate sau incomplet polenizate nu reusesc de obicei sa lege rod. Ajung sa cada de pe plante, in partea timpurie a sezonului in special din cauza temperaturilor mai scazute pe timp de noapte, din cauza zilelor mai scurte si mai putin favorabile fenomenului de polenizare. Pentru suprafete mai mici de culturi de tomate se recomanda imbaierea manunchiului de flori intr-un vas mic cu o solutie diluata cu apa. Pentru suprafete mari de culturi tomate se vor stropi influorescentele cu o solutie obtinuta dupa diluare, aparatul de stropit se va afla la 30-50 de cm distanta fata de planta iar jetul de solutie trebuie va avea particule cat mai fine si va fi cat mai orientat spre flori.

Tomato Stim poate fi achizitionat de la:

[wpsm_offerbox button_link=”http://bit.ly/TomatoStim” button_text=”VEZI PRET” title=”Tomato Stim” thumb=”https://degradina.com/wp-content/uploads/thumbs_dir/emag-logo-1vge99ob4evlag4ijyfom4xufvr0nf58w4jtuh049wd8-1vge9k4akclvzg5ceyy7duaythvjgy2piw8s2fomsrh8-1vgywmab51oumdnwg46uqbnr4gkpe6jonla0jx8k6h3w-1vgyzjqpigrvlte9yrvv929qtxhdfb6k3hwg3bx37y8s.png” ]

Caracteristici

  • Substante active:
  • Conditionare / Formulare: lichid limpede incolor sau slab galbui

Plante viguroase si mai rezistente la boli si la conditii adverse de mediu. Legare mai buna de rod. Precocitate a recoltei – productii mai timpurii cu 2 – 3 saptamani. Cresterea productiei si calitătii produselor – rosii de calitate superioara.

Tomato Stim ajuta la legarea de rod in conditii naturale neprielnice. Fructele rezultate din florile tratate cu Tomato-Stim se coc cu 2-3 saptamani mai devreme, iar calitatea fructelor creste, obtinandu-se tomate uniforme, mai mari, cu valoare nutritiva ridicata.

Mod de utilizare

Cu solutia obtinuta dupa diluare se pulverizeaza florile plantelor de tomate. Se recomanda ca duzele aparatului de stropit sa fie reglate astfel incat particulele de solutie sa fie cat mai fine, practic sub forma de ceata. Pulverizarile se vor face de la o distanta de 20-30 cm de planta, indreptand jetul cu solutie spre flori, carora li se adreseaza tratamentul. Produsul nu are nici un efect asupra bobocilor florilor nedeschise si asupra fructelor legate. Planta intreaga va dobandi o culoare verde inchis si va fi mai robusta. Fructele rezultate din florile tratate cu Tomato-Stim se coc cu 2-3 saptamani mai devreme. Calitatea fructelor creste, obtinandu-se tomate uniforme, mai mari, cu valoare nutritiva ridicata.

Pentru a se coace tomatele cu 1-3 saptamani mai devreme, tratati manunchiul, pentru prima data, imediat ce 2 sau mai multe flori s-au deschis. O singura aplicare la primul etaj va determina obtinerea unei recolte sporite.

Tomate

  • doza: 2% pentru zilele insorite (20 ml/1 L apa)
  • doza: 3% pentru vreme nebuloasa (30 ml/1 L apa)
  • primul tratament se va face cand primele 2-3 flori din inflorescenta primului etaj sunt deschise sau partial deschise; acestea sunt tocmai cele care s-ar pierde fara tratament, din cauza conditiilor naturale neprielnice. Se obtine o recolta mai timpurie cu 2-3 saptamani
  • pentru spatiile protejate (sere, solarii), tratamentul se repeta saptamanal (in aceeasi zi) pana cand conditiile naturale devin prielnice pentru legare. De obicei sunt necesare 3-4 tratamente
  • pentru tomatele din camp sunt suficiente 2 tratamente pentru asigurarea unei recolte bogate: la inceputul infloririi si la inflorirea in masa

Se obtin tomate fara seminte cand se trateaza pentru prima data florile, indata ce ele s-au deschis, inainte de a fi polenizate. Altfel, tomatele vor avea seminte. Pentru un numar foarte mic de plante, din gospodariile individuale, se poate folosi si metoda de tratament prin imbaierea inflorescentelor.

ATENTIE: Respectati masurile de precautie generale pentru manipularea substantelor chimice. Nu inhalati vaporii de pulverizare. A se evita contactul intensiv cu pielea. In timpul utilizarii produsului, nu se mananca, bea şi nu se fumeaza. Spalati-va pe maini inainte de pauze şi dupa sfarsitul programului de lucru. Manusile trebuie sa fie impermeabile pentru produs.
 Produsul este o compozitie de multe substante, prin
urmare, rezistenta manusilor trebuie să fie testata inainte de fiecare utilizare. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *