Cele mai populare ingrasaminte foliare pentru rosii

Ai cautat cele mai bune ingrasaminte foliare pentru rosii? Regimul de nutritie este foarte complex in cazul tomatelor. Se va tine seama de consumul specific care difera cu soiul, faza de vegetatie, sistemul de cultura etc. in camp, la o productie de 35 t/ha, pentru o tona de fructe se  consuma: 2,6 – 3,8 kg N; 0,4 – 1,0 kg P2 05; 3,6 – 4,0 kg K20; 4 kg CaO; 0,6 kg MgO.

cele mai populare ingrasaminte foliare pentru rosii

1 . Cropmax

Cropmax

 

Vezi Oferta !

Cropmax este unul dintre cele mai bune ingrasaminte foliare pentru rosii dar si pentru alte legume. Ingrasamant complex superconcentrat pentru fertilizarea foliara. Proprietatiile agricole ale Cropmaxului: fertilizant ecologic certificat, fiind admis la folosirea in agricultura ecologica; cresteri seminificative ale productiei; cresteri ale calitatii produsului; influenta asupra fotosintezei duce la cresterea cantitatii de carbohidrati; se reduc deficientele metabolice; contribuie la o mai buna si rapida dezvoltare a sistemului radicular, drept urmare rezistenta plantelor la seceta si stres creste considerabil; imbunatateste lastarirea plantelor, fiind foarte bine absorbit de frunze si tulpini; imbunatateste semnificativ rezistenta plantelor la boli si daunatori; imbunatateste eficacitatea fertilizantilor minerali si a pesticidelor; compatibil cu solutiile de pesticide si fertilizanti.

2. Microfert U

Microfert U

 

Vezi Oferta !

Microfert U, un fertilizant foliar bun pentru toate culturile. Ingrasamintele foliare dispun de un avantaj de necontestat, acela de a sigura la momentul oportun toate elementele si microelementele nutritive esentiale plantelor de cultura. Acest tip de ingrasaminte se pot aplica cu scopul de a se asigura corectia diferitelor carente nutritive cauzate de factorii climatici, de sol sau tehnologici.

Tomate, vinete, ardei, castraveti, pepeni, in camp si in spatii protejate: 3-5 fertilizari, cu 2,5-5 litri produs in 500 l apa/ha, aplicate la rasaduri; dupa transplantare; la formarea primelor inflorescente-inaintea inceperii infloritului; la inceperea formarii primelor fructe si dupa 10-15 zile.

3. Bionat Plus

 

Vezi Oferta ! 

BIONAT PLUS actioneaza la nivelul celulei plantei, asupra intensificarii procesului de fotosinteza, grabind sinteza clorofilei si a altor proteine (carbohidrati) din celula. Fertilizantii solizi cu azot(N), potasiu(K) aplicati la sol, fiind foarte solubili sunt repede spalati din sol, iar fertilizantii solizi fosfati formeaza cu ionii de potasiu(K), magneziu(Mg), aluminiu(Al) si fier(Fe) produsi insolubili care nu pot fi folositi de planta.

4. Omex Bio

 

Vezi Oferta !

Omex Bio 20 – produs complet pentru nutritia, stimularea si protectia culturilor. Biostimulator si fertilizant foliar in forma concentrata.Omex Bio combina beneficiile naturale ale algelor cu un program echilibrat de suport nutritional furnizat de o gama completa de substante nutritive macro si micro.

5. Calmax Gold

 

Vezi Oferta !

CalMax Gold este un fertilizant foliar lichid, formulat ca suspensie concentrata solubila in apa, care are in compozitie calciu, sub forma de CaO, alaturi de care se mai regasesc, azot, aminoacizi, magneziu si un numar mare de microelemente (Mn, Fe, Cu, Zn, B, Mo) chelatate cu EDTA, pentru a le face accesibile plantelor.

6. Fish – Fert

Vezi Oferta !

Fish-fert este un ingrasamant organic lichid care deriva din hidroliza enzimatica la rece de peste proaspat din Oceanul Atlantic de Nord. Datorita acestui tratament special al pestelui, Fish-fert pastreaza toate vitaminele, aminoacizii, enzimele, proteinele, uleiurile si hormonii de crestere prezenti in peste. In plus, Fish-fert contine multi macro si micronutrienti chelatizati.

7. Nitro – Combi 

 

Vezi Oferta !

Nitro-Combi este un ingrasamant lichid de azot organo-chimic, ce contine toata gama de forme disponibile de azot, utilizate in nutritia plantelor. Datorita structurii sale, Nitro-Combi realizeaza asimilarea normala de azot in etapele critice ale cresterii plantei cu pierderi minime cauzate de evaporare si scurgere.

8. Grower 10-10-10

 

Vezi Oferta !

INGRASAMANT LICHID CONDENSAT SINTEZA (w/v) N 14% P2O5 14% Κ2Ο 14% GROWER 10-10-10 este un ingrasamant lichid ΝPK condensat (azot-fosfor-potasiu) ce contine 75% azot cu eliberare lenta din continutul total de azot. GROWER 10-10-10 este o solutie transparenta, complet solubila in apa, care este usor de absorbit de tesuturile plantei din radacini si de radacini.

9. Nutrikali

NUTRIKALI

Vezi Oferta !

Fertilizator organic, certificat si pentru agricultura BIOLOGICA. NUTRIKALI este o formula lichida de Azot si Potasiu, direct asimilabile de catre plante, prin tratamente foliare si la sol. UTILITATE: aduce un permanent aport nutritional pe suport organic, complexul de gluicina-betaina si polizaharide existente in NUTRIKALI conduce la, reluarea cresterii si dezvoltarii plantelor, protectia peretilor celulari, revigorarea metabolismului fiziologic al plantelor, cu efecte pozitive asupra apratului de reproducere: inflorire, legare, dezvoltare si coacerea fructelor, cresterea rezistentei la stresul biotic ( fusarioza, mana, etc.) si stresul abiotic (vant , frig, seceta, explozii solare, etc.), corectarea rapida a carentelor nutritionale de Azot si Potasiu , ameliorarea calitatii plantelor, activarea biologica a solurilor .

10. Amalgerol

 

Vezi Oferta !

Amalgerol are in componenta mai mult de 40 de uleiuri esentiale, minerale si vegetale cu un continut de plante acvatice, ulei de parafina distilat, uleiuri vegetale si extracte din plante medicinale din Muntii Alpi. Elementele ce compun Amalgerol se descompune 100% in mediul inconjurator si nu este un produs periculos. Avantajele produsului natural pe baza de plante si uleiuri este ca poate stimula cresterea plantelor, sporeste cantitatea si calitatea productiei la cerealele paioase, culturile uleioase, viticulutura, horticultura si pomicultura. Amalgerol va proteja plantele de la seceta si va ameliora conditia culturilor dupa bruma, grindina, daune din erbicide sau un surplus de umiditate, astfel va ajuta in depasirea efectului negativ produs de acesta.

Crezi ca articolul despre Cele mai populare ingrasaminte foliare pentru rosii a fost folositor pentru ce cautai? Poti sa cauti mai multe informatii despre gradinarit pe blog-ul degradina.com !

Vom fi bucurosi sa va expuneti parerea

Leave a reply

Your total score