Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini

Un element de mare importanta atat pentru terase, cat si pentru gradini, cele mai frumoase modele de pergole din lemn sunt cele care iti permit valorizarea locuintei sau a gradinii, asigurand in acelasi timp un sentiment de siguranta si de confort. In plus, cele mai inedite modele de pergole din lemn pentru terase si gradini sunt un atu de pret pentru decorarea spatiului exterior. Ocazia ideala de a crea un spatiu unde sa petreci cele mai frumoase momente cu apropiatii.

O pergola din lemn reprezinta un model atemporal si vine cu un plus de caldura pentru gradina sau terasa. Cu un stil mai clasic sau mai modern, se poate adapta oricarui stil. Daca vrei un model de pergola care sa prelungeasca incaperile din casa ta, alege un model lipit de casa

O pergola din lemn pentru terase si gradini inseamna o oaza de pace in exterior, care te protejeaza de soare si de ploaie. Poti aduce astfel farmecul de altadata la tine acasa, alegand o pergola din lemn cu storuril venetiene. Vei crea astfel cel mai idilic loc la tine acasa. Sau mai poti alege un model de pergola mai moderna, din lemn exotic care sa fie imbinat cu aluminiu, cu metal sau cu beton. Mai poti alege un model mai romatic, decorat cu perdele din voal si cu ghirlande luminoase.

Pergola din lemn cu un acoperis in forma de bolta este foarte trendy. Dar si cea cu acoperis plat este la fel de interesanta. Deci daca iti doresti la tine acasa, in gradina sau in terasa, un mic colt de paradis, umbrit, o pergola din lem este cea mai buna idee. Este cea care iti ve permite sa petreci cele mai pretioase momente la tine acasa alaturi de cei dragi. Sunt superbe si ofera intimitatea de care ai nevoie.

12 pergole din lemn pentru terase si gradini

Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini Top 12 pergole din lemn pentru terase si gradini

Sursa imagini: Pinterest

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply