Top 40 produse pentru gradinarit la pret redus de Black Friday 2017

O traditie venita din America, Black Friday a luat in ultimii ani amploare si pe meleagurile noastre, numerosi fiind cei care vor sa profite de aceasta zi cu reduceri semnificative de pret. Folosita intitial intr-un mod sinistru pentru a califica isteria provocata de scaderea dramatica a pretului aurului in 1864, termenul de Black Friday a fost reluat de jurnalele din Philadelphia in anii ’60 pentru a descrie multimile de oameni care invadau magazinele in cautare de reduceri. Mai jos o sa agasiti numai produse pentru gradinarit si agricultura pe care le puteti cumpara la pret redus de Black Friday 2017.

Top 40 produse pentru gradinarit la reducere de Black Friday 2017

Aparate si masini pentru  gradinarit si agricultura

Unelte gradinarit

Seminte, Plante, Flori, Pesticide

Utilaje agricole

black friday 2017

Cum calculam data? Cand este Black Friday 2017 la produse pentru gradinarit ?

Pentru a determina data exacta a campaniei de Black Friday, trebuie sa stim intai cand anume este Ziua Recunostintei in America. Aceasta sarbatoare nationala se organizeaza in a patra zi de joi a lunii noiembrie, Black Friday sau Vinerea Neagra cum mai este cunoscuta la noi in tara fiind imediat dupa. Insa, exista o confuzie generala: Vinerea Neagra este mereu organizata in a patra zi de vineri a lunii sau in ultima vineri a lunii noiembrie. Aceasta confuzie a fost generata de ziua in care pica data de 1 noiembrie. Cu alte cuvinte, daca 1 noiembrie va pica intr-o zi de vineri, atunci Black Friday se va organiza in a cincea zi de vineri din luna. Din acest motiv, iti recomandam sa consulti calendarul pentru a sti cand debuteaza Black Friday 2017 si cand trebuie sa te pregatesti de valul de reduceri. In 2017 la E-Mag si la alte multe magazine, ziua de Black Friday 2017 va fi in data de 17 Noiembrie.

  • 17 Noiembrie la E-Mag

De unde vine denumirea de Black Friday ?

Black Friday este un termen cu conotatie negativa la prima vedere, traducerea termenului in limba romana fiind de Vinerea Neagra. Totul provine de la retailerii din America care, mergeau de obicei pe minus pe tot parcursul anului, profitul fiind inregistrat abia la sfarsit de luna noiembrie si pe tot parcursul lunii decembrie, cu ocazia reducerilor de iarna. In aceasta perioada, in registrul contabil pierderile erau trecute cu cerneala rosie in timp ce castigurile erau trecute cu cerneala neagra. Deaoarece castigurile imediat dupa Ziua Recunostintei erau evidente, culoarea neagra fiind cea care domina in aceasta perioada, de aici vine si denumirea de Vinerea Neagra, un eveniment fericit pentru proprietarii de magazine in ciuda numelui.

Cand este Black Friday 2017 in Romania?

Conform calendarului, Black Friday ar trebui sa inceapa la noi in tara pe data de 24 noiembrie. Insa, editiile precedente, cinci la numar, ne arata clar ca la noi in tara lucrurile stau altfel. Magazinele din Romania vin cu oferte de Black Friday cu cel putin un weekend inainte de lansarea oficiala. Altfel spus, ne putem astepta la reduceri substantiale de pret in ziua de 17 Noiembrie.

La noi in tara, numeroase magazine precum E-mag au adoptat rapid cea mai populara zi de reduceri din SUA si ofera reduceri de pret de Black Friday pentru articolele ce apar pe listele de cumparaturi ale unui numar mare de cumparatori: aparate electronice si electrocasnice, laptopuri, telefoane inteligente, tablete, haine sau jucarii.

De departe, moda este industria ce ofera cele mai mari reduceri de pret de Black Friday. Ocazia ideala de a-ti schimba complet garderoba fara sa cheltui prea multi bani sau sa iti cumperi articole speciale de sezon precum cizme, paltoane sau pulovere. Chiar daca ti-ai achizitionat deja cateva articole vestimentare pentru sezonul toamna-iarna, nu ai cum sa rezisti ofertelor de prêt irezistibile de Black Friday 2017.

Esti pregatit pentru Black Friday 2017 ?

Asigura-te de faptul ca ai elaborat o strategie de cumparare inainte de a intra in magazine pentru a incepe sesiunea de shopping urmand cateva sfaturi simple dar utile:

  • Pregateste-te din timp citind anunturile, spoturile publicitare si articolele despre Black Friday cu magazinele participante si reducerile oferite. Majoritatea magazinelor participante anunta cu cateva ore, zile chiar cand vor da drumul reduceriloe de Black Friday.
  • Asigura-te de faptul ca ai comparat preturile: nu toate articolele puse la vanzare de Black Friday 2017 reprezinta cea mai buna afacere. Afla daca este vorba de reduceri reale sau nu.
  • Numeroase sunt magazinele participante care ofera reduceri de Black Friday 2017 incepand cu joi seara tarziu sau la primele ore ale diminetii, vinerea. Incearca sa ajungi in magazinul dorit cat mai devreme cu putinta daca vrei sa pui mana pe articolul ranvit .
  • Verifica politica de returnare a magazinului. Daca nu vei putea returna un articol care nu iti convine, nu ai facut o afacere buna.
  • Cea mai grea parte insa necesara, este sa incerci sa nu te abati de la bugetul stabilit.

Un lucru este cert, vorbim de reduceri masive de pret anul acesta de Black Friday 2017, un eveniment pe care nu trebuie sa il ratezi sub nicio forma. Magazinele online vor veni, la fel ca in anii precedenti, cu reduceri semnificative si oferte excelente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply