Vebitox Broma Block, momeala otravita sub forma de cuburi parafinate

Vebitox Broma Block este o momeala otravita, sub forma de cuburi parafinate, alcatuita din seminte de floarea soarelui, gata pentru a putea fi utilizate, impotriva soarecilor si sobolanilor. Este special conceputa pentru spatiile cu umezeala ridicata.

Vebitox Broma Block poate fi achizitionat din magazinele:

Vebitox Broma Block
Vebitox Broma Block

Caracteristici

  • Substanta activa: brodifacoum 0,005 g, benzoat de denatoniu 0,001 g, excipienti, amelioratori de gust si coloranti q.s. ad 100 g;
  • Utilizare: soareci si sobolani;
  • Producator: Vebitox.

Raticid Vebitox Broma Block reprezinta o momeala rodenticida, gata pentru a fi utilizata, o momeala care se bazeaza pe o substanta anticoagulanta cunoscuta sub numele de bromadiolona, extrem de eficienta pentru eliminarea soarecilor de casa, a sobolanului gri si sobolanului negru, chiar si dupa o singura ingestie.

Raticid Vebitox Broma Block contine o substanta amara care previne ingestia accidentala de catre copii sau de animalele nevizate. Otrava contine bromadiolon, unul din cei mai folositi anticoagulanti in lupta cu soarecii si sobolanii. O formula cu o selectivitate ameliorata in special in ceea ce priveste rattus norvegicus, spre deosebire de alte animale. Otrava se prezinta sub forma unor cuburi parafinate cu o greutate de 20g, deosebit de rezistente la umezeala. Este foarte usor de aplicat si de pozitionat chiar si in cele mai greu accesibile locuri. Dupa terminarea tratamentului este oarte usor de indepartat.

Mod de utilizare

Este considerata una din cele mai stabile formule existente la momentul actual pe piata, este recomandata in special pentru spatiile exterioare, in mediile umede sau cu o umiditate crescuta. Este usor de montat pe un perete sau la sol prin intermediul unui cui si imersiei simple in apa din fosele de colectare cu ajutorul unui fir de sarma. Parafina este cea care protejeaza impotriva apei, a mucegaiurilor, bacteriilor sau insectelor.

Poate fi folosita atat in interiorul cat si in jurul cladirilor industriale, rurale, civile sau locuinte, garaje, camari, gradini si arii externe. Momeala se va introduce intr-un recipient adecvat. Pentru sobolani se va folosi maxim 100g de momeala. Pentru soareci se va folosi 20-40g de momeala. Moartea survine in 4-10 zile de la ingestie.

9 Total Score
Vebitox Broma Block, momeala otravita sub forma de cuburi parafinate

Performanta
8.5
Calitate
9
Usor de utilizat
9.5
Add your review
Ne-ar face placere sa iti publici parerea.

      LASA UN RASPUNS

      Scor total