in

Virtual Agro Fair, primul targ virtual dedicat Agriculturii din Romania

 Virtual Agro Fair, primul targ online pentru fermieri si gradinari din Romania. Pandemia actuala a produs un soc major pentru economia europeana si mondiala, iar majoritatea industriilor resimt declinul economic, printre care si agricultura. Componenta necunoscuta din evolutia virusului Covid-19 a facut ca oamenii sa aiba temeri legate de asigurarea necesarului de hrana, astfel cu atat mai mult fermierii si cei din sectorul agricol au nevoie de masuri rapide si de sustinere pentru a asigura continuitate in aprovizionarea populatiei.

Pentru a sprijini industria agricola si a diminua efectele negative ale acestor vremuri fara precedent,  in perioada 10-12 iunie are loc primul targ virtual din Romania dedicat domeniului agricol, unde sunt asteptati peste 20.000 de participanti din randul fermierilor si al companiilor din sectorul agriculturii. Totul insa, la distanta, respectand normele sociale si legislative ale situatiei mondiale din prezent.

Cum functioneaza si care sunt beneficiile Virtual Agro Fair ?

Targul este organizat pe o platforma digitala care permite companiilor sa si prezinte portofoliul de produse, sa propuna oferte speciale si sa intre in contact direct prin chat si webcam cu reprezentantii firmelor interesate, costul de participare fiind zero pentru participanti si mic in comparatie cu varianta clasica a unui targ. Astfel, utilizatorii experimenteaza si acceseaza in timp real functionalitati si activitati organizate in cadrul unui Targ de Agricultura, iar din cateva click-uri pot fi vizitate toate companiile de interes din industrie. Harta evenimentului este interactiva, participantii avand posibilitatea de a vizualiza detalii si de a intra in contact cu expozantii targului.

Pe durata celor trei zile de targ, vor avea loc conferinte live cu invitati ai autoritatilor publice, companii din domeniu care isi vor prezenta numeroase oferte valabile in perioada desfasurarii evenimentului, dar si cu fermieri care pot intra in dialog cu invitatii. Avantajul il reprezinta atingerea unui public numeros, de pe orice device, de la orice distanta si fara limitare de timp, intr-un mediu securizat din punctul de vedere al colectarii informatiilor de inregistrare.

”Industria agrobusiness este si va fi mereu un mediu efervescent care se adapteaza la conditiile exterioare foarte repede. Am propus si am gasit deschidere de la companii sa punem in acelasi loc, fie el si virtual, toata cererea si oferta din aceasta industrie si suntem siguri ca va fi un eveniment cu multiple beneficii pentru toti participantii.” spune Valentin Vacarus, Organizator targ si Manager Godmother.

Pachetele de participare sunt disponibile la adresa: hello@godmother.ro

Despre Godmother

In piata de comunicare de 20 de ani, Godmother, ca agentie focusata pe brand experience, si-a propus sa includa componenta digitalizarii in toate proiectele pe care le desfasoara, avand la activ peste 1000 de evenimente. Printre clientii agentiei se numara Google, BASF,  Rompetrol, Agricover, Profi, H&M, Heineken, Henkel, Ursus, Forever Living Products, Servier etc.

Contact:

Valentin Vacarus – 0744 374 155
Email: hello@godmother.ro
Web site: https://virtualagro.ro/

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cea mai buna coasa electrica – TOP 10 Ghid – 2020

Cea mai buna masina de tuns iarba – TOP 10 – Ghid 2020