15 pompe electrice de stropit pomii, vita de vie sau gradina

15 pompe electrice de stropit pomii, vita de vie sau gradina

15 pompe electrice de stropit pomii, vita de vie sau gradina.  Esti in cautarea unui aparat practic si eficient pentru ingrijirea gradinii sau livezii tale ? De ce nu optezi pentru o pompa electrica de stropit ? Acest aparat iti va permite sa raspandesti mai rapid si mai eficient toate tipurile de produse lichide pe culturile tale. Insa ce propune concret acest pulverizator electric ? Cum functioneaza acesta ? Cat este de util ?
Stropitul este considerat de multi drept o activitate relaxanta. Efectiv, intretinerea gradinii a fost de cele mai multe ori considerata relaxanta, idee acreditata si de mai multe cercetari stiintifice. Atunci cand lucrezi in gradina, livada sau sera, daca este un obiect extrem de util care te va ajuta sa iti desfasori activitatile in cele mai bune conditii, acela este pompa de stropit. Fie ca o folosesti pentru a pulveriza diverse tratamente pe frunzele plantelor, fie ai nevoie de ea pentru a curata de praf legumele cultivate in gradina sau in livada, acest aparat este indispensabil in arsenalul oricarui agricultor care se respecta.
O pompa de stropit buna te va ajuta sa beneficiezi de stropiri eficiente, pentru a putea realiza de fiecare data tratamentele de care are nevoie gradina sau livada ta. Fie este vorba de pomi fructiferi, legume sau flori, vita de vie, stropirile se recomanda pentru a fi efectuate in mod frecvent pentru a se evita aparitia diferitelor boli si probleme. Un mare avantaj al pompei de stropit electrice este oferit de functionalitatea extinsa in gospodariile cu gradini si nu numai.
O pompa de stropit electrica buna te va ajuta sa stropesti si sa pulverizezi substantele lichide sau solide pe pomi, vita de vie sau in gradina, substante menite sa lupte impotriva daunatorilor sau care protejeaza planta de actiunea nefasta a factorilor externi precum ploaia acida sau razele arzatoare ale soarelui. Pentru a te asigura de faptul ca substanta ajunge in mod uniform pe toate suprafetele vitei de vie sau a pomilor este important sa alegi o pompa de electrica buna.

1. Ruris RS 1800, 12 V, capacitate 18 litri, lance telescopica (probabil una dintre cele mai bune pompe electrice de stropit)

Ruris RS 1800, printre cele mai bune pompe electrice de stropit
Ruris RS 1800 cu lance telescopica
Vezi detalii si pret

Ruris RS 1800, cu capcitatea de 18 litri,  este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide. Este un aparat sigur, care poate fi folosit si pentru pulverizarea solutiilor destinatecombaterii insectelor si altor daunatori din gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi. Deasemenea, aparatul se poate folosi si la operatiuni de deratizare in spatii publice, pentrudezinsectie si pentru dezinfectare, in vederea prevenirii raspandirii epidemiilor. Pentru o crestere armonioasa, plantele nu au nevoie doar de un sol bun si de apa suficienta, ci si de anumiti nutrienti, care nu se gasesc mereu in sol. Ruris RS 1800 asigura o pulverizare de mare precizie a substantelor contra daunatorilor si a fertilizatorilor lichizi, pe suprafete mari de teren si in jurul casei.

2. Evotools 12 V, capacitate 16 L

Evotools 12 V, capacitate 16 L, pompe de stropit electrice
Evotools 12 V, capacitate 16 L
Vezi detalii si pret

Ideala pentru utilizarea pe suprafetele intinse de lucru, avand un acumulator de 12 V 8Ah Pb,cu o autonomie de 15-20 de plinuri pe ciclu de incarcare. Asigura un confort sporit si un debit constant. Dotata cu indicator de nivel de incarcare a acumulatorului, lance telescopica de 52-95 cm, furtun de 120 cm si 4 duze. Se pot pulveriza fertilizatori lichizi precum si solutii pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafetele agricole sau gospodarie. Se poate utiliza atat automat cat si manual.

3. Gospodarul Profesionist GP 16L, 12 V, capacitate 16 litri (cu variator de presiune)

Gospodarul Profesionist GP 16L, pompele electrice de stropit
Gospodarul Profesionist GP 16L
Vezi detalii si pret

Vermorelul electric Gospodarul Profesionist cu baterie cu capacitate de incarcare de 16L este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide. Vermorelul contine un acumulator ce se incarca prin intermediul adaptorului. CARACTERISTICI: Acumulator 12V / 8Ah, Capacitate incarcare solutie: 16L, Curent incarcare: 12V (9-14.4V), Presiune maxima: 6.2 Bar 100PSI, Debit: 3.6 litri/minut, Buton de pornire/ oprire, Variator de presiune, 1 incarcare completa a bateriei este suficienta pentru a pulveriza pana la 10 plinuri.

Pachetul contine: pulverizator de 16 litri cu acumulator incorporat, tija alama, 4 duze diferite (2xsimpla, dubla, tip floare) (poate pulveriza sub forma de pulbere fina), Incarcator de retea 12V 1A pentru incarcare acumulator, chinga cu burete + protectie spate, garnituri, sita pentru filtrarea solutiei.

4. Micul Fermier (Pandora 12 L), 12 V, capacitate 12 litri, cu regulator de presiune (cele mai populare pompe electrice de stropit)

Pandora 12 L, 12 V, cele mai populare pompe electrice de stropit
Pandora 12 L, 12 V
Vezi detalii si pret

Pompa de stropit electrica cu baterie este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Aceste pompe pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi cu pomi dructiferi, vie, etc. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 25-30 plinuri la o singura incarcare. Specificatii tehnice pompa de stropit electrica cu acumulator / baterie : presiune max. 5 bar, lance din inox, jet reglabil – ceata / jet, baterie 12V 8A – autonomie 9 ore la lucru continu, greutate aprox. 3-4Kg, + regulator presiune.

5. Micul Fermier (Pandora 16L), 12 V, capacitate 16 litri (8 ah si variator de presiune)

Pandora 16L, 12 V, cele mai populare pompe electrice de stropit
Pandora 16L, 12 V
Vezi detalii si pret

Vermorel electric,  Pandora 16L, are o capacitate de 16 litri, este un produs destinat stropirii plantelor cu orice fel de pesticide. Pompa de stropit electrica contine un acumulator ce se incarca prin intermediul adaptorului. Acumulatorul are 12V / 8Ah. Pachetul contine: pulverizator de 16 litri cu acumulator incorporat, tija alama, 3 duze diferite (simpla, dubla, tip floare) (poate pulverig spate, arnituri, sita pentru filtrarea solutiei.

6. Micul Fermier (Pandora 18 L), 12V, capacitate 18 litri (5 bar, regulator de presiune inclus)

Pandora 18 L, 12V, pompe electrice de stropit
Pandora 18 L, 12V
Vezi detalii si pret

Pompa de stropit electrica Pandora 18 L cu baterie este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Aceasta pompa poat fi folosita la toate tipurile de culturi de sere, livezi cu pomi dructiferi, vie, etc. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare. Specificatii tehnice pompa de stropit electrica cu acumulator / baterie : presiune max. 5 bar, lance din inox, jet reglabil – ceata / jet, baterie 12V 8A, greutate aprox. 3-4Kg, + regulator presiune.

7. Micul Fermier (Pandora 20 L), 12 V, capacitate 20 litri, 5 bar, regulator cu presiune (cea mai populara pompa electrica de stropit pentru gradina)

Micul Fermier (Pandora) 20 L, topul pompelor electrice de stropit
Micul Fermier (Pandora) 20 L
Vezi detalii si pret

Micul Fermier (Pandora) 20 L cu acumulator cu capacitatea de 20 litrii Pandora pentru stropit pomii si gradina. Pompa de stropit electrica cu baterie este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Aceste pompe pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi cu pomi dructiferi, vie, etc. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare. Specificatii tehnice pompa de stropit electrica cu acumulator / baterie : presiune max. 5 bar, lance din inox, baterie 12V 8A – autonomie 9 ore la lucru continu, jet reglabil – ceata / jet, greutate aprox. 3-4Kg, + regulator presiune. 

8. Pompa 2 in 1 Herly  16 L, capacitate 16 litri (poate fi utilizata atat atat electric cat si manual)

Pompa 2 in 1 Herly  16 L, pompa electrica de stropit
Pompa 2 in 1 Herly  16 L
Vezi detalii si pret

Pompa 2 in 1 Herly  16 L este un aparat din plastic pentru pulverizarea solutiilor destinate combaterii insectelor si altor daunatori in gradinile de legume si livezile de pomi fructiferi , usor de intretinut. Este prevazut cu: curele reglabile, cu perinite, duza pentru erbicidat, cotita, cleme de fixare pentru brat si lance, duza reglabila si adaptor pentru alte accesorii, maner pentru transportare – reversibil.
Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare. Lance din inox,  Jet reglabil – ceata / jet,  3 duze de incluse ( 3 tipuri de stropire ),  Incarcator acumulator inclus, Acumulator inclus.
Mod de utilizare: vermorel-ul  electric + manual 2 in 1 cu ajutorul tijei de stropire, puteti fertiliza plantele foarte usor, datorita filtrului din orificiul de umplere in recipient nu patrund impuritati, duzele raman curate.

9. Gardenia 18LE, capacitate 16 litri,  pompa de stropit 2 in 1

Gardenia 18LE, pompa electrica de stropit pentru livada, gradina, vita de vie
Gardenia 18LE
Vezi detalii si pret

Pompa pentru stropire poate fi utilizata foarte usor de catre orice utilizator.Recipientul ergonomic din plastic si bretelele de umar va ofera comfortul maxim in timpul utilizarii de lunga durata. Datorita filtrului din orificiul umplere in recipient nu patrund impuritati.
Specificatii:  producator: Gardenia, presiune   4 Bar, baterie 12V  8A, lance din inox, volum solutie  16L, greutate  5 KG, Se livreaza cu: pompa manuala, Acumulator, incarcator accumulator  220V, 3 duze.

10. Sprayer 16 L, pompa electrica de stropit 2 in 1, capacitate 16 litri, regulator de presiune

Sprayer 16 L,
Sprayer 16 L
Vezi detalii si pret

Pompa de stropit electrica cu acumulator Sprayer 16 L, 2 in 1, utilizare electrica sau manuala.  Este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios.  Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare. Specificatii tehnice pompa de stropit electrica cu acumulator / baterie : presiune max. 5 bar, lance din inox, jet reglabil – ceata / jet, baterie 12V 8A – autonomie 9 ore la lucru continu, greutate aprox. 3-4Kg. Pachetul include : 3 duze de incluse , incarcator acumulator inclus, acumulator inclus  Greutate aprox. 3-4 Kg.  Timp de incarcare acumulator aprox. 3 ore.

11. Mobasa 16 L, 12 V, capacitate 16 litri, regulator de presiune

Mobasa 16 L, 12 V
Mobasa 16 L, 12 V
Vezi detalii si pret

Pompa de stropit electrica cu acumulator QAL-Tools, capacitate solutie  16 litri. Ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Aceste pompe pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi cu pomi fructiferi, vie, etc. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singura incarcare.
Specificatii tehnice pompa de stropit electrica cu acumulator / baterie : presiune max. 5 bar, lance din inox, jet reglabil – ceata / jet, baterie 12V 8A – autonomie 9 ore la lucru continu, greutate aprox. 3,35 Kg.

12. Campion 20 L, 12 V, capacitate 20 litri, 5 bar, regulator de presiune

Campion 20 L, 12 V
Campion 20 L, 12 V
Vezi detalii si pret

Campion 20 L este o pompa de stropit electrica cu baterie este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Aceste pompe pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi cu pomi dructiferi, vie, etc. Acumulatorul pompei are o autonomie de aproximativ 25-30 plinuri la o singura incarcare. Specificatii tehnice pompa de stropit electrica cu acumulator / baterie : presiune max. 5 bar, lance din inox, jet reglabil – ceata / jet, baterie 12V 8A – autonomie 9 ore la lucru continu, greutate aprox. 3-4Kg, + regulator presiune.

13. Verk  VLS-16AB, 12 v, capacitate 16 litri

Verk  VLS-16AB
Verk  VLS-16AB
Vezi detalii si pret

Pompa de stropit electrica cu acumulator 16L VERK VLS-16AB. Rezervor din polipropilena de foarte buna calitate.
Presiune de lucru: 0.15-0.4 Mpa. Capacitate baterie: 8Ah. Usor de utilizat. Ideala pentru ingrijirea profesionala a gradinii. Specificatii tehnice: capacitate rezervor: 16 L, lungime furtun cauciuc: 120 cm presiune de lucru: 0.15-0.4 Mpa, tip acumulator: Pb, caracteristici acumulator: 12V 8Ah incarcator acumulator: 14V 1A, greutate neta: 4.9 KG.

14. Dimartino-GDM Lithium , capacitate 8 litri, tija de 40 cm

Dimartino-GDM Lithium
Dimartino-GDM Lithium
Vezi detalii si pret

Vermorelul DIMARTINO LITHIUM, este compus in totalitate din materiale plastice, „Eco Friendly”(care nu dauneaza mediului), certificate de catre departamentul de mediu. Are o capacitate de 8L si poate suporta o presiune de 3.8 bar. Tija are o lungime fixa 40cm si reglabila pana la 65 iar, manerul tijei este dotat cu siguranta. Manerul contine un al 2-lea filtru pentru impuritati pentru evitarea infundarii, o duza ajustabila si cot duza. Furtunul este rezistent la inghet si caldura si are o lungime de 120 cm. Centura pentru transport face pompa foarte usor de transportat. Alte dotari suport tija, design ce impiedica alunecarea la o inclinare de 10 grade, aerisitor.

15. Volpi 12 L V-Black Elektron, baterie de litiu, capacitate 12 litri

Volpi 12 L V-Black Elektron
Volpi 12 L V-Black Elektron
Vezi detalii si pret

Pompa stropit electrica Volpi V-Black Elektron este o pompa electrica de umar, nou proiectata de Volpi. Are o capacitate a rezervorului de 12 litri si baterie de litiu. Duzele furnizate pentru pulverizare, fabricate din alama si polipropilena, sunt reglabile pentru o pulverizare precisa si profesionala.
Duzele cu care aparatul de stropit electric este echipat ofera o pulverizare/erbicidare precisa si profesionala, iar curelele intarite si reglabile permit utilizarea si transportarea cu usurinta si comoditate. Pentru pulverizare se poate regla presiunea intre 2 bari (durata bateriei fiind de 9 ore) – pana la 5 bari (cu o durata a bateriei de 3.2 ore).
Pentru erbicidare se poate regla presiunea pe intervalul: 0.5 bar (cu 15 ore durata bateriei) – 2 bari (4.5 ore durata bateriei).

Ce este o pompa de stropit electrica ?

Pompa de stropit electrica este pur si simplu versiunea automatizata a pulverizatorului manual cu piston sau cu presiune, pe care cu totii il foloseam in urma cu cativa ani. O pompa de stropit este un aliat indispensabil pentru raspandirea lichidelor pe culturi. Chiar daca se poate folosi in mai multe domenii, este folosit in special in agricultura si horticultura. Principala sa vocatie este aceea de a pulveriza erbicid pe vegetale. Unii agricultori se folosesc de pompa de stropit pentru a raspandi ingrasamant, seminte, insecticide sau alte produse.

Drept urmare, pompa de stropit electrica reprezinta versiunea mai sofisticata si mai confortabila a pulverizatorului manual. Datorita acestui model electric nu va mai fi nevoie sa pompezi in mod constant cu degetele pentru a raspandi produsul pe culturi. Aici, pulverizarea se efectueaza pur si simplu apasand pe un buton. In plus, vei avea posibilitatea de a adapta intensitatea jetului produsului in functie de nevoile tale. Cu pompa de stropit electrica intretinerea gradinii nu va fi atat de obositoare ca in cazul vechiului pulverizator manual.

Pompa de stropit electrica functioneaza pe baza unei baterii reincarcabile. La fel ca orice tip de pulverizator, pompa de stropit beneficiaza de un rezervor integrat si de un regulator de presiune. La toate acestea se adauga teava. Pe piata, se disting doua tipuri principale de pompe de stropit electrice. Pe de o parte, exista pulverizatorul electric mobil care se mai numeste pulverizator electric pe roti. Pe de alta parte exista pulverizatorul electric portabil. Principiul de functionare al celor doua aparate este acelasi. Spre deosebire de modelul pe roti, pulverizatorul electric portabil este mai practic deoarece este conceput asemeni unui rucsac si permite asezarea pe umeri. Este usor si micut, este usor de transportat oriunde, pana si in zonele mai putin accesibile cum este acoperisul.

Cum alegem o pompa de stropit electrica ?

Pompa electrica este o unealta de gradina extrem de practica pentru stropit pomii, gradina sau vita de vie. Insa, in momentul in care intri intr-un magazin de specialitate, cu siguranta te vei simti depasit de diversitatea modelelor aflate pe raioane. Iata care sunt principalele criterii de care trebuie sa tii seama in momentul alegerii unei pompe electrice de stropit pomii.

Lungimea tevii. De obicei, avem tendinta sa ne gandim ca teava de stropire a unei pompe electrice, este un accesoriu de care ne putem lipsi. Insa nu este deloc asa, deoarece o teava lunga nu face decat sa faciliteze stropitul. O teava lunga permite in egala masura cresterea razei de actiune a pompei. Specialistii recomanda optarea pentru o teava de minim 5 metri lungime. Daca ai de stropit o suprafata mare, nu ezita sa alegi o teava mare.

Puterea motorului. Pompa electrica de stropit este un aparat care dispune de un motor electric. Acesta din urma alimenteaza o pompa. Trebuie sa stii ca, in general, constructorii nu precizeaza pe cutie puterea motorului. Fabricantii au tendinta sa evoce lungimea jetului pompei. Puterea ideala a jetului pentru stropit este de 10 metri.

Volumul rezervorului. Este un criteriu esential deoarece determina confortul de utilizare al pompei electrice. Volumul rezervorului se va alege in functie de suprafata de stropit. Volumul variaza intre 10-30 de litri sau chiar peste 30 de litri pentru un rezervor mai mare.

Autonomia bateriei. O pompa electrica este dotata cu o baterie care ii asigura o anumita autonomie. Autonomia este in general trecuta pe fisa tehnica a produsului. Pentru o baterie de calitate opteaza pentru modele cu lithium-ion. O autonomie de patru ore este mai mult decat suficienta pentru a stropi o suprafata mare.

Modalitatea prin care este transportata pompa. O pompa electrica dispune de trei moduri de deplasare. Poate fi transportata fie datorita unui maner, fie pe spate, fie pe roti. Alegerea modalitatii va depinde de suprafata terenului pe care o vei trata.

Cat de utile sunt pompele electrice de stropit ?

O pompa de stropit electrica este extrem de utila intr-o gospodarie. Asta deoarece stropitul reprezinta o intretinere esentiala si primordiala pentru un spatiu verde, o gradina de mai mari dimensiuni sau o livada. Pentru a efectua acest procedeu cel mai bun utilaj este pompa de stropit electrica. Pompa de stropit electrica este ideala pentru toti cei care isi doresc sa ingrijeasca in mod corespunzator gradina sau livada.

Pompa de stropit electrica vine cu costuri reduse si este in general mai rezistenta, nu are atatea piese si este mai ieftina decat o pompa pe benzina spre exemplu. De obicei, pompa si motorul sunt o singura unitate si nu necesita o asamblare speciala.

Dupa cum spuneam mai sus, pompa de stropit electrica, reprezinta alternativa mai putin obositoare la pulverizatorul manual. Dincolo de aspectul practic, pompa de stropit electrica prezinta si alte avantaje. Este un aparat 100% polivalent deoarece poate fi intrebuintat in mai multe domenii. Se poate folosi pentru a distribui ingrasamantul, semintele, pesticidele si diverse alte tipuri de produse.

Pompa electrica de stropit este un aparat adaptat tuturor, usor de manipulat, nu necesita nicio reglare speciala in prealabil. Intretinerea sa se limiteaza la curatari regulate, dupa fiecare utilizare.

Trebuie sa cunosti toate aceste aspecte inainte de a alege pompa electrica de stropit pomii ideala. Indiferent daca esti un simplu gospodar sau un agricultor cu experienta, pompa electrica de stropit reprezinta o investitie care te va servi ani buni la rand daca o vei alege in cunostinta de cauza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*